Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ - ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΜΠΟΥΛΕ



ΛΟΥΤΡΑ ΣΤΑΧΤΗΣ – ΛΟΥΤΡΑ ΑΓΡΑΠΙΔΟΚΑΜΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ …
ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ!!



Με την πέννα του Γιάννη Πορφύρη. "Το είχα ΤΑΜΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΑ ΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΜΟΥ"



Τα μάθατε τα νέα;;; Χαμός στην Ναυπακτία και πιο πολύ στην ορεινή!!! Μιλάμε για τρελούς ρυθμούς ανάπτυξης!!! Φτάνει μέχρι και 2.000 % η ανάπτυξη!! Είναι ίσως ο μόνος Δήμος που παράγει μέχρι και άλογα, αλογομούλαρα, μακριές γαϊδούρες με σέλες, σαμάρια και καπιστράνες!!! Το καταχάρηκε και το συγχάρηκε και ο σεβ. Ναυπάκτου Ιερόθεος από του βήματος!!!! Ακούστε το έκανε και ειδική εισήγηση σε ομιλία του, για τη Ρωμιοσύνη:


ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ  Κάθε στράτα και άγαλμα.Ούτε ο Ασλανίδης να ήταν!Εδώ οι πρόγονοι του κ. δημάρχου, έργο που δηλώνει την συνεχή μετανάστευση τους!

Ο ίδιος ο Δήμαρχος το ξεκαθάρισε: «Παραμένουμε όρθιοι και προχωράμε!» Σιγά ρε Δήμαρχε, αγάλια - αγάλια μην πεδικλωθεί κανείς… Φανταστείτε να ξαναεκλεγεί πάλι, θα τρώτε με χρυσά κουτάλια και με ασημένιες οδοντογλυφίδες!!! Ακούτε ακούτε, που έλεγε κι ο μακαρίτης Φλωράκης:  Τι ωραία τα γράφει ο γνωστός ΥΠΕΡΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Τσούμας, δάκρυσα όταν τα διάβασα! Διαβάστε και εσείς και προσπαθήσετε να κρατήσετε τα δάκρυα…


Και σου λέει μετά ο Κωστάκης ο Νούλας δεν τήρησε τις προεκλογικές υποσχέσεις του. Μα Κώστα μ’ το τάξιμο δεν χάνει, το δώσιμο χάνει…  Τι αναρωτιέσαι ΑΛΗΘΕΙΑ ή ΨΕΜΑΤΑ; Τα παράπονά σου τα έκανες στο Δήμαρχο;;; Η τουλάχιστον στην βοηθό του; Πάντως όμορφα τα λες και με κάθε εξήγηση, αξίζει να σας το προτείνω να τα διαβάσετε! Εδώ είναι:



Ε, είπε ότι βασική του επιδίωξη ήταν η ΛΟΥΤΡΟΠΗΓΗ ΣΤΑΧΤΗΣ, τα ίδια είπε φαντάζομαι και για τον ΑΓΡΑΠΙΔΟΚΑΜΠΟ… δεν του έκατσε, τάχα… Γιάννάκη!!!!!! Μ ακούς;;;; Είμαστε κι εμείς εδώ….. Για πες, την αλήθεια;;; Προσπάθησε κανείς άλλος ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΣΤΑΧΤΗΣ;;;; Θυμάσαι τίποτε;;;;;Να βοηθήσω;;; Δεν χρειάζεται να πάρεις το ΠΕΝΗΝΤΑ – ΠΕΝΗΝΤΑ, θα τα μαρτυρήσω εγω…. Πάμε;;;;


Το 2010, την 1η Φεβρουαρίου η πρώτη και μετά από κανα δυο μήνες η δεύτερη, μπήκε σαν εισερχόμενη στο Δήμο, μια επιστολή! Να η εικόνα της 1ης και της 2ης σελίδας. Πιστεύω να διαβάζεται καλά! Κάποιος που υπογράφει από κάτω, δηλαδή εγώ, ζητούσα από το Δήμο, συνεργασία να κάνουμε κάτι μέσω προγραμμάτων Ευρωπαϊκών!!! Εγώ έτυχε να ήμουν PROJECT MANAGER [ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΟΥ] ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΟΛΑΖΟΝΤΩΝ [ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΩΝ] ΓΕΩΤΕΜΑΧΙΩΝ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΩΝ!!!
 
Πρώτη σελίδα της επιστολής

Δεύτερη σελίδα επιστολής


Το έργο ελέγετο “POLYINVEST SEE  δηλαδή στα χωριάτικα «ΠΟΛΥΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΤΗΤΑ» και αφορούσε τις φτωχές χώρες του Νότου! Κύριε Δήμαρχε, ποτέ δεν μας απαντήσατε, ήλθα και ο ίδιος εκεί στους υπαλλήλους σας, μάλιστα με τον κ. Γιώργο Τσώτα, ξελαρυγγιάστηκα, αλλά μας ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ!! Γιατί;;; ΑΛΗΘΕΙΑή ΨΕΜΜΑΤΑ;;; Εδώ αφιερώνω στους αναγνώστες τα ΣΧΕΤΙΚΑ  ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:

ΠΡΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:

Την ανάρτηση στο διαδίκτυο της σχετικής βάσης δεδομένων!!!! Εχει και τρεις φωτογραφιούλες, έχει και αρκετά στοιχεία, προκαταρτικά:


Αριστερά έχει και το όνομά μου, για πληροφορίες, υπήρξε ενδιαφέρον Ευρωπαϊκό για αξιοποίηση…. Με κ΄άποια συμφωνία ενοικίασης  για μερικά χρόνια μέχρι να αποσβεστούν τα έξοδα!!!!!

ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:
Το συνεργείο μου που κτηματογραφίσαμε την λουτροπηγή!


ΤΡΙΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:
Την ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΤΎΠΟΥ στο τέλος που έγινε στον Πλάτανο και ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ!!



ΤΕΤΑΡΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ [τελευταιο]:
Την αφίσσα με ταξίδι ενδιαφερομένων που διοργανώσαμε…

Αυτά, τα χαμπάρια κυρ Μπουλέ, από εμάς, εμείς συνεχίσαμε και μόνοι μας, τουλάχιστον τελειώσαμε ΑΝΕΞΟΔΑ και υπερ πατρίδος, τη μελέτη μας, καταγράψαμε, αναρτήσαμε στο internet, προτείναμε, ίσως βρεθεί στο μέλλον κάποιος άλλος δήμαρχος να τα προχωρήσουμε!!!!!


ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ…. ΚΑΝΑΤΕ λέει ο φίλος Κώστας Νούλας ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΜΟΝΑΔΑ με γιδοπρόβατα στη Λουτροπηγή, αλήθεια ή ψέματα;;;  Διαφημίστε,  ότι πίνουν ΝΕΡΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΑΕΡΙΑ ΛΟΥΤΡΟΠΗΓΗΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΑ!!!  Να τα πουλήσουμε να κονομήσουμε!!!

ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΤΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕ …. ΕΚΤΡΟΦΗ ΗΜΕΡΩΝ ΧΟΙΡΩΝ!!!!!

Όπως με τα άλογα και τα ιπποειδή του συνεργάτη σας του κυρ Αντώνη λιγάκι πιο πάνω!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε να αναρτάτε σχόλια χωρίς ύβρεις και μες κοσμιότητα. Απαγορεύονται κάθε αναρτήσεις βρώμικου περιεχόμενου