Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ - ΒΕΛΑΝ ΙΔΟΦΑΓΟΙ - ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΟΙ



ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ [ΕΧΕΤΕ] ΚΥΡΙΕ ΤΣΟΥΜΑ;;


Ανθόφυτο ή Γρανίτσα



Διαβάσαμε στο ΕΜΠΡΟΣ δημοσίευση 3_11_2011 παλιά, και στην στήλη «Ευθέως & Πλαγίως» τον γνωστό και μη εξαιρετέο εξ Ανθοφύτου [Γρανίτσας] δημοσιογράφο –κατά δήλωση του- κ. Πάνο Τσούμα, να γράφει μεταξύ άλλων:

«….Ευτυχώς τότε δεν είχαμε αυτοκίνητα και κινητά ούτε ακριβά διαμερίσματα και εξοχικά. Φτωχοί ήμασταν αλλά ζυμωμένοι με το χώμα, την πέτρα, τη βροχή, τον άνεμο, τις θάλασσες και τα βουνά. Ήρθαν οι άσφαλτοι μετά, οι ρόδες, τα τσιμέντα, η πρόοδος γενικά. ….»

Εδώ φυσικά γράφει σε πρώτο πληθυντικό, δηλαδή και περιλαμβάνει και τον εαυτό του, δηλαδή κρίνει “εκ ιδίων “. Πράγματι αν και η Γρανίτσα κάνει τον ανθό, σπάνια κάνει τον πλούσιο υιό… Ωραία και ειλικρινής η δήλωσή σας και η διαπίστωσή σας κύριε «όχι και τόσο ευπρεπώς αρθρογραφούντα» Τσούμα. Εχετε «λούσει» με εκατοντάδες τόννους «λάσπη» συμπολίτες σας, συντοπίτες σας, χωρίς ΠΟΤΕ να τους δίνετε ΒΗΜΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ. Αλλωστε οι κατά καιρούς φίλοι, συνεργάτες σας και λογικά «προστάτες» σας και εννοώ το κλειστό κύκλωμα διαχείρισης της τοπικής εξουσίας έκαναν μεγάλη χαρά με αυτό, μια και είχαν ένα πρόθυμο «αντ’ αυτών» και μάλιστα με δημόσια τοπική πέννα.

 

Ερωτώ, -και έχω το δικαίωμα-

Πόσα έχετε εισπράξει από δημοσιεύσεις Δήμων, Μητροπόλεως, δηλαδή «κρατικό χρήμα»; Πόσα από πρώην δήμαρχο Πλατάνου μακαρίτη Λεων. Κωλέττα; Πόσα από πρώην δήμαρχο Αποδοτίας κ. Σούζα; Πόσα από πρώην δήμαρχο Πυλλήνης και νυν Ναυπάκτου κ. Μπουλέ;;; Επαιρνε κανείς άλλος ποτέ τέτοια ΜΠΟΝΟΥΣ [π.χ. ΑΣΤΡΟΝΑΥΠΑΚΤΟΣ, ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ,  ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΗ κ.λ.π];;

 

Είχατε –κατά δεύτερον- και για πόσο διάστημα στο ΕΜΠΡΟΣ, τον κ. Διον. Πελέκη νομικό σας προστάτη, ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ κ.λ.π ταυτόχρονα με την Μητρόπολη, κ.λ.π, κ.λ.π. «ισχυρό κρίκο δεσμών» αυτής της  «διαχείρισης της τοπικής εξουσίας»; Μήπως είχατε τίποτε «εισφορούλες» εισπράξει από το μεγάλο γραφείο του λιμανιού της Ναυπάκτου;; Τόση λάσπη ρίξατε για το μοναστήρι της Σκάλας!! Θυμάστε;;; Ποιόν και ποιους εξυπηρετούσε αυτός σας ο πόλεμος;;; Με το αζημίωτον το κάνατε ή ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΩΣ είχατε τα νιτερέσια σας;;;

 

Ερωτώ, -κρίσμο ερώτημα- προσέξτε, κρατάτε ΕΤΗΣΙΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ; Θα χρειαστούν! Να είστε σίγουρος!!! Πολύ σύντομα νομίζω και ΕΥΘΕΩΣ όχι ΠΛΑΓΙΩΣ!!! Θα χρειαστείτε να δικαιολογήσετε κύριε μου, Πως ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ π.χ. στην Ηλεία!!! Εντάξει είναι σε μέλος της οικογένειας σας, αλλά είχε εισόδημα το μέλος;;; Πάμε στην ΚΟΥΡΟΥΤΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ  να τα ψάξουμε;;; ΩΡΑΙΟ ΜΕΡΟΣ η ΚΟΥΡΟΥΤΑ; Συμφωνείτε;;; Εχετε αλλού κάνει αγορές; Σε τι όνομα;; Εχετε στην άκρη ΤΙΠΟΤΕ ΨΙΛΟΥΛΙΑ;;; Από ΛΟΤΤΟ, ή ΛΑΧΕΙΟ τα βρήκαμε;;; Μια και εν “Γρανίτση”, ΣΊΓΟΥΡΑ ουδέν ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΝ ή ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ καταγράφεται!

 

Οσον αφορά το κοσμητικά επίθετα «βελανιδοφάγοι», «ασβοί» «αρουραίοι» που χρησιμοποιείτε συνήθως, [εδώ πάλι το κάνετε, προς το τέλος και με τίτλο «Ευεργέτης» αναφορά σε ειδικό διαδικτυακό blospot antitsoumas.blogspot.gr,] μάλλον πρέπει να αλλάξετε τον Πληθυντικό αριθμό…. Και το πρόσωπο!!!!












5 σχόλια:

  1. ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!! ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ;;;; ΠΟΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ;;;; ΕΧΕΙ Η ΓΡΑΝΙΤΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΗ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΥΕΙ Η ΣΔΟΕ;;;;; ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. του αξίζει τιμωρία του εκβ ιαστή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φάε λάδι και έλα βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι αλήθεια ότι του έκανε μήνυση ο δικηγόρος του Ξύκη για δημοσίευμα προσωπικό; Πάντως στο ΕΜΠΡΟΣ έκανε, μάλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να αναρτάτε σχόλια χωρίς ύβρεις και μες κοσμιότητα. Απαγορεύονται κάθε αναρτήσεις βρώμικου περιεχόμενου